лого
Доставка и плащане Калкулатор за моторни масла Условия за ползване Kонтакт Facebook

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Общи условия, съгласно които automaxbg.com предоставя услуги на потребителите/клиентите си посредством Интернет магазина

Тези условия обвързват всички потребители. С натискане на бутона клиентът се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия. 

Идентифициране на потребителя се извършва чрез съхранените в лог - файлове на сървъра на automaxbg.com, съхранение на IP адреса на потребителя, както и всяка друга информация.

Продуктите, които се намират на интернет страницата на automaxbg.com не представляват правно обвързваща оферта, а са по-скоро демонстративен онлайн каталог, описващ  продуктовата линия на търговеца.

След кликане на бутона "ПОРЪЧАЙ", потребителите се съгласяват да закупят стоките, които виждат. Това действие има правно обвързваща сила. Клиентът получава потвърждение на поръчката и с получаване на това потвърждение се счита, че договорът е сключен. При изпращане на поръчката или при потвърждението е сключен договор.

Automaxbg.com си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни. При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на работната седмица ние ще уведомим потребителя/клиента за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или на посочения телефонен номер.

Automaxbg.com предлага следните правила и условия за пазаруване

Всички цени са с включено ДДС и издаваме фактура с включено ДДС по ваше желание или само касов бон при покупка.

За да поръчате при нас не е нужно да споделяте вашите лични данни като имена,адрес или ЕГН

Достатъчно е да оставите телефонен номер и ние ще се свържем с вас да уточним необходимата информация за да изпълним поръчката.

При покупка от automaxbg.com не е нужно да споделяте никаква банкова информация или кредитна карта,всяко плащане се извършва чрез куриер при получаване на вашата заявка

След като получим вашата заявка задължително трябва да потвърдим поръчаните артикули по телефона и да се уверим,че поръчката е реална

Всички снимки,които виждате са реални и принадлежат на automaxbg.com

Описанието на продуктите отговаря напълно на етикетите от производителите и може да бъдете сигурни, че ще получите това което поръчвате